Onderwijs Research Dagen 2021

ORD Tour

ORD Tour

Dit jaar is er een nieuwe optie bij Kom over de Brug: de ORD Tour!

Wat betekent dit? Je bezoekt Kom over de Brug én de Onderwijs Research Dagen met een groepje geïnteresseerden. Samen bepalen jullie waar jullie interesse naar uit gaat, bijvoorbeeld naar bepaald onderwijskundig thema. Jullie worden gekoppeld aan een ervaren ORD-ganger die samen met jullie bekijkt welke sessies passen bij jullie interesse. Tijdens de ORD is er een online ruimte beschikbaar waar jullie kunnen napraten over de bezochte sessies. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de toepasbaarheid in jullie eigen praktijk, of de vragen die jullie nog hebben.

Bij de ORD Tour hoort in elk geval:

  • Aanmelding in een groep van 4-8 mensen met gezamenlijke interesse
  • Of individuele aanmelding, waarna een groep wordt samengesteld van 4-8 mensen met zoveel mogelijk gezamenlijke interesse
  • Koppeling aan ervaren ORD-ganger
  • Met de ervaren ORD-ganger bespreken jullie voorafgaand aan de ORD welke sessies jullie willen bezoeken. Jullie gaan in elk geval naar Kom over de Brug op woensdag 7 juli
  • Jullie spreken zelf af hoe vaak en wanneer je tijdens Kom over de Brug en de ORD tussendoor willen napraten.

Hoe meld je je aan als groep?

Bij de registratie kies je bij Kom over de Brug voor de optie om ook de ORD te bezoeken. Hier vink je aan dat je de ORD Tour wilt doen. Bepaal samen wie de contactpersoon is van jullie groep. Deze naam vult iedereen in bij de registratie, zodat wij weten dat jullie bij elkaar horen. De contactpersoon krijgt van de organisatie alle informatie over de ORD Tour.

Ik heb nog geen groep, maar wil wel graag ORD Tour doen

Bij de registratie kies je bij Kom over de Brug voor de optie om ook de ORD te bezoeken. Hier vink je aan dat je de ORD Tour wilt doen. In het vakje van de contactpersoon vul je je eigen interesse in. Zo kunnen wij je zoveel mogelijk koppelen aan mensen met dezelfde interesses. Je krijgt van de organisatie alle informatie over de ORD Tour en jouw groep.

Vragen?

Voor praktische vragen over de registratie, neem contact op met het secretariaat via ord2021@congressbydesign.com.

Voor inhoudelijke vragen over Kom over de Brug, neem contact op met Liesbeth Baartman: liesbeth.baartman@hu.nl