Onderwijs Research Dagen 2021

Praktische informatie omtrent Corona

Q&A over verplaatsen van de ORD 2021 Congres omtrent COVID-19

Abstracts
Q: Kan ik mijn abstract aanpassen voor het congres in 2021?
A: Ja, de auteurs zullen de optie krijgen om hun abstract aan te passen (indien zij dat willen)

Q: Kan ik mijn abstract terug trekken?
A: Hopelijk zullen zoveel mogelijk abstracts alsnog gepresenteerd worden op het congres in 2021. Indien nodig is het mogelijk om uw abstract terug te trekken, als u dit bijvoorbeeld op een ander congres wil presenteren of het onderwerp volgend jaar niet meer relevant is. Mocht u dit willen neem dan contact op met het Congres Secretariaat: ord2021@congressbydesign.com.

Q: Is het mogelijk om volgend jaar een nieuw abstract in te dienen?
A: Voor het congres in 2021 zal de abstract website weer open gezet worden en is het dus mogelijk om een nieuw abstract in te dienen. Dit doen wij voornamelijk voor abstracts die betrekking hebben op een onderwerp dat in 2020 een hot-topic is geworden of nieuwe inzichten heeft gekregen. Er zal rekening mee gehouden moeten worden dat er niet veel extra ruimte is in het programma en daardoor niet veel nieuwe extra abstracts geaccepteerd kunnen worden. Hou de ORD website in de gaten voor meer informatie: www.ord2021.nl

Registratie
Q: Zal mijn registratie ook gelden voor het 2021 congres?
A: Ja, uw registratie wordt automatisch meegenomen naar 2021. U hoeft geen actie te ondernemen. U krijgt in de aanloop naar de ORD 2021 vanzelf een mail van ons met betrekking tot uw registratie.

Q: Kan ik mijn registratie nog aanpassen?
A: Op dit moment niet, de registratie is gesloten. Als de registratie weer open gaat is het wel weer mogelijk om uw registratie aan te passen.

Q: Kan ik mijn registratie overzetten naar een collega?
A: Ja, u kunt uw registratie overzetten naar een collega. Neem contact op met het Congres Secretariaat: ord2021@congressbydesign.com.

Q: Kan ik mijn registratie annuleren?
A: Wij hopen natuurlijk dat alle inschrijvingen ook naar het 2021 Congres zullen komen. Als u toch uw registratie wilt annuleren neem dan contact op met het Congres Secretariaat: ord2021@congressbydesign.com. Wegens de COVID-19 situatie heeft de commissie besloten geen cancellation fee te hanteren bij annuleringen tot 15 mei 2020.